természet esküvői fotós
2018-09-18

Esküvői DJ és esküvői fotós szolgáltatást egyszerre? Igen!

Megkérték a kezed, nagy az öröm és a boldogság. Aztán az első pár nap örömmámora után ráébredsz, hogy azt az esküvőt bizony meg is kell szervezni, méghozzá időben. Ha nem szeretnél esküvőszervezőt felbérelni, akkor általában a menyasszonyok szokták a szervezés oroszlánrészét lebonyolítani. Jön a listázás milyen szolgáltatókat kell leszervezni. Ebben a rövid bejegyzésben kifejtem miért érdemes olyan szolgáltatókat megbíznod, akik partneri kapcsolatban állnak egymással. Legyen szó esküvői fotósról, DJ-ről, sminkesről, akár vőfélyről.

 

Rengeteg időt spórolsz vele

Elég egy ajánlatkérést megírni, nem kell külön megkeresned a DJ-t és az esküvői fotóst is. Egy szerződéskötéssel két szolgáltatót is letudhatsz egyszerre. Az esküvő napján is sokkal gördülékenyebben megy minden, ha már a szolgáltatók ismerik egymást, tudnak együtt dolgozni, és pontosan tudják, mikor kinek mi a dolga.

Kedvezményeket kaphatsz

Ha két vagy több szolgáltatót szerződtetsz le egyszerre, akkor biztos, hogy minkét oldalról kapsz kedvezményeket. 2018-as csomagunkban ha egyszerre foglalod le az esküvői dj szolgáltatás és az esküvői fotós szolgáltatást akkor kedvezményt kapsz. Ha érdekel az akciós csomagajánlatunk, ne habozz megnézni.

Minőségi szolgáltatókat találhatsz

Az esküvő napja rólatok szól. Nem szabad, hogy aggódjatok a részletek miatt. Egy magára valamit is adó szolgáltató, csak olyan szolgáltatót ajánl, aki megbízható, pontos és igényes a munkájára. Én személy szerint kifejezetten nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a partnereim magas minőségben szolgáltassanak. Ezért ajánlom bátran a Doroghouse DJ csapatot  vagy Dani Jennifer sminkest is.

Praktikus több szolgáltatást is egyszerre igénybe venni

Ha felbérelsz esküvői fotóst érdemes kérni a páros fotózást is, ami igazán csak rólatok szól. Ez vagy az esküvő napján szokott lenni vagy pedig egy külön napot neveznek ki csak erre. Érdemesebb az esküvő napjára időzíteni, mert költséghatékonyabb, a fotós kedvezőbb áron tudja elvállalni, hiszen nem kell kétszer kiszállási díjat fizetni, időben is kedvezőbb. Arról nem is beszélve, hogy akkor egy napon megvan a smink a frizura és minden olyan részlet, ami a nagy napon elengedhetetlenen.  Nagyon sokan választják a jegyes-fotózást is, ami az eljegyzés emlékét őrzi egy életen át. Ha nem tudod, hogy ezekre hogy készülj érdemes elolvasnod korábbi bejegyzésemet ezzel kapcsolatban.

párfotózás

 

 

További bejegyzések